Uvjeti korištenja

SVEVID d.o.o. pruža uslugu video na zahtjev putem platforme SVEVID, dostupne korištenjem IPTV protokola za internetski distribucijski kanal.

Usluga je dostupna korisnicima širokopojasnog interneta na teritoriju Republike Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Crne Gore, s tendencijom širenja dostupnosti na nova i buduća tržišta, u skladu s poslovnim planom tvrtke SVEVID d.o.o..

Korisnici se pri postupku registracije odlučuju za jedan od tri ponuđena pretplatnička modela čime se definira vremensko trajanje i način plaćanja. Svi registrirani korisnici s aktivnom pretplatom imaju neograničen pristup katalogu platforme i svim njenim značajkama: neograničeno pregledavanje edukativnog i informativnog sadržaja, neograničeno gledanje filmova i serija, bez reklama, na čak tri uređaja s jednim registriranim korisničkim profilom, sudjelovanje u kuriranju pojedinih dijelova kataloga te dodatnim korisničkim mogućnostima dostupnim u budućim inačicama platforme.

Model obnove korisničkog pristupa odvija se automatski po isteku odabranog pretplatničkog razdoblja do trenutka obustave modela inicirane od strane korisnika ili tvrtke SVEVID d.o.o..

Svaki ponuđeni model uključuje 14 dana probnog roka, o čijem isteku će korisnik biti obaviješten putem elektroničke pošte na adresu navedenu u procesu registracije korisnika, nakon čega se automatski aktivira jednokratna naplata odabranog modela.

Korisnik ima mogućnost otkazivanja pretplate za vrijeme trajanja probnog roka ili u bilo kojem trenutku trajanja pretplatničkog odnosa, za vrijeme kojeg će imati potpuni pristup sadržaju platforme nakon čega mu se uskraćuje mogućnost gledanja AV djela, ali on i dalje može slobodno istraživati sadržaj platforme.

Naplata usluge vrši se jednom mjesečno na početku odabranog vremenskog ciklusa pretplate putem odabranog modela plaćanja. Dostupni modeli plaćanja su:

a) posredno preko PAYPAL usluge

b) direktno putem transakcijskog računa uslugom naplate koju pruža Stripe platforma za internetsko plaćanje.

Model plaćanja odabire se tijekom procesa registracije novog korisnika koji se vrši putem on line obrasca.

Podaci prikupljeni kroz proces registracije koriste se za identifikaciju korisnika u sustavu i za interne potrebe tvrtke SVEVID d.o.o. te se ne dijele s trećim stranama i potpuno su u skladu s GDPR uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Platforma koristi takozvane kolačiće za prikupljanje korisničkih navika i iskustva korištenja radi konstantnog poboljšanja svoje funkcionalnosti i korisničkog iskustva.

Platforma koristi takozvane Google Adwords radi poboljšanja vidljivosti i prilagodbe sadržaja tržišnim potrebama.

Svaki pokušaj korištenja platforme SVEVID i njenog sadržaja, koji nije u skladu s Uvjetima korištenja, a uključuje neovlašteno presnimavanje, projiciranje i distribuciju sadržaja platforme, ustupanje korisničkog računa trećim stranama i sve druge oblike neovlaštenog korištenja ili zlouporabe biti će prijavljen i procesuiran u skladu sa zakonskom regulativom Republike Hrvatske i Europske unije.